Artikel Het Nieuwsblad- Bart Spruijt

Marco: 33ste plek ETU Wuustwezel
Het is niet vaak dat ik na de race moet concluderen dat het loop onderdeel, relatief gezien, het beste was van de drie. Zwemmend en fietsend zat ik er niet lekker in maar desondanks wel in de grote groep (40-45man) die tegelijk aan het lopen begon. Met het lopen alles kunnen geven wat ik op dit moment in mijn mars heb en dan finish je uiteindelijk 33ste.
Iedereen bedankt voor de aanmoedigingen vooraf en ook langs het parcours. Prima sfeertje daar in Wuustwezel

 

 

op de halve van Brasschaat werd Adam 6de:
Adam:That was a tough one! Eerste halve triathlon afgewerkt in Brasschaat. Zwemmen gewoon goed met mijn wetsuit van zone 3 als tweede uit het water. Fietsen voelde ik me heel goed en met de snelste fietstijd als eerste binnengekomen. Lopen was prachtig maar viel toch enorm zwaar. In de tweede ronde serieus klopje gekregen maar toch nog kunnen terugvechten en laatste ronde ging het terug beter. Als 6e over de meet in een tijd van 3u58 (fietsen en lopen was wel wat korter). Content en hop naar de volgende met hopelijk een nog betere prestatie en resultaat. Thanks aan supporters en sponsors! #KTT #ZamaroWilier #Zone3 #ApotheekHeylen

Foto Chris Hofkens:

 

Vrijdag 22 juni was de Natuurloop van KTT te Bevel, Vince werd 2de alg. op de 10km