ETU Holten, Nederland

Laura:”ETU Holten – 3e plaats 😱🥉
Dit weekend stond ik aan de start van de ETU in Holten. Ik heb (vind ik persoonlijk) een fantastische race gedaan. Het zwemmen ging geweldig goed (voor mijn doen dan toch), ik merk dat er progressie is, en ik weet dat er nog veel progressie mogelijk is. Op de fiets ging het wel vlotjes en tijdens het lopen had ik een geweldig gevoel.
Twee jaar geleden stond ik hier ook en ben eens gaan vergelijken: zwemmen doe ik meer dan een minuut sneller en wanneer je denkt twee jaar geleden al snel liep deed ik er nu meer dan 1’30” af.
Ik wil mijn team, ZAMARO bedanken, met de geweldige omkadering om dit mogelijk te maken. Ook bedankt aan alle supporters en mijn familie (en zeker ook Arnaud) om mij altijd te steunen. “
Laura, Holten