Tom wordt Belgisch Kampioen

Rik selecteert zich voor Banyoles ( pre-selectie YOG)

        

Rik:Op zondag 3 juni stond ik aan de start van het BK sprint Elite te Vilvoorde. Met een goed zwemnummer kon ik mij na 2 ronden fietsen in de kopgroep nestellen. De eerste loopronde kwam ik door in een groepje die voor de 4de plaats streed, tot ik een dipje kreeg. Er gingen nog enkele atleten over en zo werd ik uiteindelijk 10de op het Belgisch Kampioenschap van de Elite. Later kreeg ik te horen dat ik door deze prestatie geselecteerd ben voor het EK junioren (Estland), EK jeugd (Griekenland) en de kwalificatie voor de jeugd olympische spelen in Banyoles. Ik zou graag mijn coaches, manager, sponsors, kinesist, mentalcoach en al mijn ploegmaten nog eens extra willen bedanken en natuurlijk ook Nick en Reinout voor de kansen die ik krijg!
#ZAMAROwilier #KTT #Vedettesport #Apotheekheylen #high5 #SWSdot #Zone3Belgium

Yorben: zondag 3juni BK sprint gehad in Vilvoorde. Na lange dagen (en nachten) van leren aan de start gestaan van het BK. Met een niet zo fris gevoel, dat ik dan ook vrij snel door had tijdens het zwemmen. Kwam ik pas einde derde groep uit het water. Op de fiets geen aansluiting kunnen maken. Het lopen was oké maar niet top. Spijtig dat een slechte dag juist met het BK moet samen vallen. Volgende keer beter en nu eerst focussen op de examens. #KTT #ZAMAROwilier